DANSFEEST

 

 

 

 

 

De wereld is rijk aan prachtige en inspirerende dansmuziek. En die wereld willen we graag met je delen! Iedere tweede zaterdag van de maand organiseren we daarom een dansfeest in Het HeerenHuis in Groningen.

Onze dj’s zorgen iedere keer weer voor een swingende dansvloer met een verrassende mix van Global Beats (Afrikaans, Arabisch, Iers, Latin, Balkan, Gipsy, enz.), Jazzy en Funky grooves, Dance en Trance, Soul, Esoteric Vibes en Hits van ’60 tot heden.
Op de dansvloer is iedereen en zijn alle bewegingen welkom. Openheid, veiligheid en respect staan daarbij centraal. Een mooie gelegenheid om even alles los te laten, gelijkgestemden te ontmoeten en het leven te vieren. Dus trek je schoenen en sokken uit, en dans je eigen dans!

Krijg je gedurende de avond trek van al het dansen? Er staan vanaf half elf lekkere hapjes voor je klaar. Tussen het dansen door kun je ook rondkijken bij de boekentafel. Hier liggen verschillende boeken van Osho die je kunt inzien en aanschaffen. En trek ook eens een Osho Zen Tarotkaart!

Nieuwsgierig geworden naar Osho? Op de 1e etage vertonen we vanaf 21 uur een videolezing van Osho. In-en uitlopen is geen probleem.

 

Het volgende dansfeest is op zaterdag 24 september 2022
De meditatie begint om 19.30 uur
(inloop vanaf 19.15 uur)
Dansen van 21.00 tot 00.00 uur

De locatie is Edanz
De entree is € 10,00

De meditatie is deze keer de Osho Kundalini meditatie
De meditatie wordt begeleid Lucy
De DJ deze avond is Arkasan