DANSFEEST

 

 

 

 

 

De wereld is rijk aan prachtige en inspirerende dansmuziek. En die wereld willen we graag met je delen! Eén zaterdag in de maand organiseren we daarom een dansfeest in Edanz in Groningen.

Onze dj’s zorgen iedere keer weer voor een swingende dansvloer met een verrassende mix. Muziek die je sterk raakt van binnen, zowel soft als uitbundig, speels, vreugdevol en sprankelend. Muziek die goed past bij de blotevoetendans en bij een feest zonder alcohol.

Edanz heeft niet één grote zaal, we gebruiken drie zalen die aan elkaar grenzen.
Als je binnen komt, kom je eerst in de centrale hal. Hier is de bar en dit is ook de centrale dansruimte.
Naast de centrale ruimte vind je zaal 3. Dit is de stille dansruimte. Hier wordt niet gepraat, geen telefoons en glazen, drankjes of hapjes, puur alleen voor het dansen. 
Aan de andere kant van de centrale ruimte vind je zaal 1. Hier staan tafels en stoelen. Daar kun je zitten, praten, wat drinken en eten. Hier klinkt ook de dansmuziek, maar dan zachter.

Op de dansvloer is iedereen en zijn alle bewegingen welkom. Openheid, veiligheid en respect staan daarbij centraal. Een mooie gelegenheid om even alles los te laten, gelijkgestemden te ontmoeten en het leven te vieren. Dus trek je schoenen en sokken uit, en dans je eigen dans!

Krijg je gedurende de avond trek van al het dansen? Er staan rond half elf wat hapjes voor je klaar. Tussen het dansen door kun je ook rondkijken bij de boekentafel. Hier liggen verschillende boeken van Osho die je kunt inzien en aanschaffen. En trek ook eens een Osho Zen Tarotkaart!

Nieuwsgierig geworden naar Osho? Ga naar het tabblad “Meer lezen” en meld je ook aan voor onze nieuwsbrief.

 

Het volgende dansfeest is op zaterdag 3 juni 2023
De meditatie begint om 19.30 uur
(inloop vanaf 19.00 uur)
Dansen van 21.00 tot 00.00 uur

De locatie is Edanz in Groningen

De entree is € 15,–

Graag gepast geld meenemen, maar pinnen kan ook. 
De meditatie is deze keer
de Remember yourself as light meditatie van Veet Marco
en deze wordt begeleid door Vasu.
De DJ deze avond is Jhari